Materials Pardo va iniciar la seva marxa en 1976, fundada per Juan Pardo Rínxols a la Torre de Claramunt (Barcelona), com a empresa dedicada a la venda de materials de construcció. L’activitat va començar amb un terreny de 800 m2 i una gestió bàsicament manual.

L’empresa va obtenir un bon acolliment i a principis dels anys vuitanta es va adquirir un camió 16 TN, al que posteriorment se li va incorporar la primera grua, així com també es va realitzar la compra d’un terreny de 3.200 m2 en el qual es va construir una nau i una nova tenda amb exposició.

El creixement i consolidació que experimenta de forma contínua el llarg dels anys donen com resultat la constitució de Materials Pardo en societat limitada en 1990, any en el qual es dóna entrada a la segona generació en la gestió del magatzem, i s’amplia la flota de camions, grua i maquinària per oferir un millor servei.
Conscients de la importància d’anar més enllà per donar una assistència integral als seus clients, en 2002 es crea Pardo Excavacions i Materials, S.L., empresa que forma part del grup i que s’especialitza a realitzar tot tipus d’excavacions, rases etc. Amb aquest nou servei d’excavacions Pardo dóna un salt qualitatiu en el valor ofert als seus clients.

Actualment, Materials Pardo disposa d’unes instal•lacions de 3.000 m2, on el professional de la construcció i la reforma troba tot el que pot necessitar en materials per a la construcció, des del material bàsic fins a la lampisteria i electricitat, jardineria, venda i muntatge de piscines, etc., a més dels serveis oferts per Pardo Excavacions i Materials: tot tipus d’excavacions rebaixis, servei de camió grua, màquina telescòpica, construcció de murs en pedra, etc.


El nostre compromís

El nostre compromís amb el client és formar part del seu projecte i ajudar-li a desenvolupar-ho. Per aquest motiu volem oferir un servei integral que cobreixi totes les necessitats del professional i del particular en el procés de reforma o construcció.

Per aquest motiu, comptem amb un equip de professionals al servei del client i millorem contínuament els nostres serveis.

Aportem solucions eficaces als nostres clients