Tendències i idees per a la teva piscina aquest 2022

Foto Tendencias e ideas para tu piscina este 2022

Si tens pensat donar-li un toc diferent a l'exterior de la teva llar, aquí et deixem unes tendències i idees per a la teva piscina.

Encara que les possibilitats són infinites, tenir en compte una sèrie de premisses sempre facilita la planificació i disseny.

Quines tendències i idees per a la teva piscina venen trepitjant forta

El primer que hem de tenir en compte és la forma de la piscina que busquem. Això en gran manera dependrà dels gustos particulars.

Les que més es demanden són les rectangulars i de gran longitud, no sols per la seva estètica també solen tenir un pressupost més econòmic.

Tipus de piscina

Òbviament, les tendències d'un any a un altre no haurien de canviar tant com caldria esperar, per exemple, la forma.

I sens dubte, l'estil piscina continua sent una d'aquestes tendències que continua any rere any.

Les piscines de polièster i formigó continuen sent les favorites, gràcies a detalls com l'aigua arran de terra que la converteix en un mirall perfecte i dissimula les vores.

 

Profunditat de la piscina

La part més profunda de la piscina se sol utilitzar per a bussejar i divertir-se, però sobretot per a descansar, xerrar i relaxar-se.

També cal recordar que com més profund és, més car és. Així que haver-vos de tenir en compte el propòsit d'aquesta.

Llavors, quan es tracta de profunditat, no és una tendència, sinó un aspecte que has de considerar quan necessitis trobar l'equilibri perfecte entre el superficial i el profund.

Grandària de la piscina

Avui dia, es pot dir que la grandària mitjana ronda els 7x3 m, i és un fet que a l'hora de crear piscines modernes i atrevides prima el detall més que la grandària.

 

Revestiments i color de Gresite

Lluny del clàssic gresite blau per a piscines, ha evolucionat fins al punt que ara pots trobar tot tipus de formes i patrons inimaginables que faran que la teva piscina sigui única en la zona.

Ja enguany, i fins i tot el pròxim, atractius top coats en verd, rosa, marró... marcaran tendència. Pots trobar cobertura en els tons i estampats més atrevits

Llum de la piscina

Amb l'avanç de la tecnologia LED en els últims anys, la il·luminació LED per a piscines s'ha tornat indispensable.

Ho prenem com una tendència, però és difícil imaginar una piscina sense LED amb reflectors clàssics d'un sol color o una piscina més audaç amb llums de colors. Aquests projectors ofereixen més durabilitat, millor llum i molt més.

A Materials Pardo som experts en piscines, no t'oblidis de consultar les nostres marques.

Compartix la noticia