Saps com triar els millors materials per a la teva obra?

Foto ¿Sabes cómo escoger los mejores materiales para tu obra?

Si començaràs una nova obra, o tens entre mans una reforma, a Materials Pardo, som experts en materials de construcció i comptem amb primeres marques com GECOL o Kerakoll.

Cada projecte és únic, els productes a triar són diferents depenent del lloc de l'obra, clima, terreny, … No dubtis a demanar-nos assessorament.

Els materials de construcció són el pilar més important
Sabem que existeix una gran varietat de materials a utilitzar, però triar els millors i més adequats segons les necessitats de la teva obra, no és tasca senzilla.

Quins factors hem de tenir en compte
Entre altres factors, en la notícia d'avui, et detallarem alguns dels més importants. Són premisses que has de tenir en compte, primer de tot:

QUINS FACTORS EXTERNS HI HA
Hi ha determinades condicions climatològiques que hem de tenir en compte a l'hora de triar els nostres materials de construcció.

No tots presenten les mateixes prestacions en ambients càlids o freds, humits o secs. Per això, el primer és conèixer bé quins factors externs podrien afectar el nostre projecte i triar sobre la base d'ells.

LA UBICACIÓ DEL MATERIAL
Si et resultarà més car transportar la teva comanda que comprar-lo en un altre punt més pròxim, és possible que no t'interessi aquest material.

 

S'ha de donar prioritat a materials que puguin aconseguir-se fàcilment als voltants. Si et trobes per la zona de Barcelona, no dubtis a venir a visitar el nostre magatzem.

ESTÈTICA DEL MATERIAL
En funció del resultat que vulguem obtenir, haurem de triar aquell que llueixi bé i vagi en sintonia amb la resta de materials.

Avui dia, l'assortiment de materials de construcció és tan ampli, que és tasca fàcil trobar el més adequat.

MANTENIMENT, DURABILITAT I SOSTENIBILITAT

Per a reduir al màxim possible els costos posteriors al desenvolupament del projecte, és important estudiar bé el seu manteniment.

Com comentàvem abans, si apostem per l'estètica, no podem deixar de costat la resistència. Alguns estan més pensats per a decorar que per a resistir factors externs. És important estudiar-los bé.

 

 

Compartix la noticia