Materials Pardo, tot per a la construcció

Foto Materiales Pardo, todo para la construcción

Materials Pardo neix en 1976, fundada per Juan Pardo Rínxols a la Torre de Claramunt (Barcelona), com a empresa dedicada a la venda de materials de construcció.
Comptem amb un ampli catàleg de productes, no sols del sector de construcció, també de ferreteria, bany, cuina, …

Com sorgeix Materials Pardo
La nostra activitat va començar amb un terreny de 800 m² i una gestió bàsicament manual.

L'empresa va obtenir un bon acolliment i a principis dels anys vuitanta es va adquirir un camió 16 TN, al qual posteriorment se li va incorporar la primera grua.
A més, es va adquirir un terreny de 3200 m² en el qual es va construir una nau i una nova botiga amb exposició.

Els nostres serveis
Actualment, disposem d'unes instal·lacions de 3.000 m², on el professional de la construcció i la reforma troba tot el que pot necessitar en materials per a la construcció.

 

Des del material bàsic fins a la lampisteria i electricitat, jardineria, venda i muntatge de piscines, etc.,

Per part seva, oferim tots dels serveis de Pardo Excavacions i Materials: excavacions, moviments de terra, servei de camió grua, màquina telescòpica, construcció de murs en pedra, etc.

 

L'equip humà
Més que un equip, som una família, el valor de les persones és el primer i, per això, comptem amb persones d'alta qualitat humana, que atenen les necessitats dels nostres clients per a poder oferir el millor.

La seva experiència passa per saber escoltar, assessorar i informar de forma personalitzada a casa cas, perquè el client trobi el material o producte que necessiti.

Si estàs pensant a realitzar una obra, no dubtis a venir a veure'ns, ens trobem en el Carrer de la Font de l’Armengol, 174; 08789 Torre de Claramunt (Barcelona). També pots telefonar-nos al 93 801 11 35 o escriure'ns un correu en pardo@materialespardo.com.

Compartix la noticia